vvb 't Kleine Hout
Home
Nieuws
Over de vereniging
Bestuur en Contact
Inbraakpreventie/WAp
JALV docs
Jaarverslagen
Onderhoud &Aannemers
YouTube TV & foto'sHET LAATSTE NIEUWS - update 26 augustus 2018

 

 

Triest nieuws....de "Bieb van Berlage" is er niet meer omdat vandalen tot twee keer toe de boekenkast 's-nachts hebben geplunderd en de boeken in het park in de brand hebben gestoken. De politie is ingeschakeld. En zo is er een droevig einde gekomen aan een heel leuk en succesvol initiatief van Ed en Jose Lensink (ABL33)


JALV

Op  dinsdag, 27 maart j.l. hield de vereniging haar 33e Jaarlijke Algemene Ledenvergadering. 43 bewoners namen hier aan deel en luisterden na afloop naar een paar prachtige gedichten, voorgedragen door Piet Baijens, uit zijn pas verschenen bundel " De Piano Gestemd"


Nieuwjaarsborrel

Op zaterdag, 13 januari 2018 hield de vereniging zijn Nieuwjaarsborrel.

46 bewoners kwamen hier op af en genoten van een gezelig samenzijn.

In zijn nieuwjaarsspeech keek Paul vooruit naar wat er komen gaat in 2018, zoals de komst van de slimme meters, de Escamplaan, parkeren. Maar ook vertelde hij over de belabberde staat van de openbare ruimte in Houtwijk, en het werk van de projectgroep "Openbare Ruimte" van het wijkberaad Houtwijk, die dit probleem geïnventariseerd heeft. Het rapport van de projectgroep wordt begin februari overhandigd aan het Haagse Gemeentebestuur.


 ARCHIEF VAN OUDERE BERICHTEN: 


Naar de SS Rotterdam!

Op zaterdag, 28 oktober j.l. organiseerde de vereniging 2 rondleidingen op de SS Rotterdam.

Aan de hand van gids Bert Trumpie, hebben de deelnemers genoten van alle pracht en techniek op dit bijzonder mooie schip!
 

  

 

 

Alle foto's hiervan kunt u hier zien:

 

 11.00 uur groep: https://photos.app.goo.gl/4gVxOJCdxSlnGNBk1

 14.00 uur groep: https://photos.app.goo.gl/PNTeAmbbSgg0Jd1r1

 


 

VVB nu ook op NEXTDOOR

Maar wat houdt Nextdoor  nu eigenlijk precies in.  In het kort komt het hier op neer: Nextdoor, sinds enkele jaren actief in ons land, is een gratis en besloten buurtapp voor een betere buurt. Er kan gemakkelijk en snel on line contact worden gemaakt met de buren. Volgens de makers gebruiken duizenden buurten in ons land de app al om aan een prettigere, veiligere woonomgeving te werken. Bijvoorbeeld,om een betrouwbare oppas te vinden of de beste schilder in de buurt of om aandacht te vragen voor een weggelopen huisdier.

Onze vereniging heeft nu op Nextdoor een eigen privegroep "vvb KleineHout" aangemaakt waarop alleen onze leden elkaar kunnen informeren over allerlei zaken.

 

Wilt u ook meedoen, ga dan naar :https://nextdoor.nl/, en maak een account aan. Na aanmelding komt u vanzelf op de pagina van Houtwijk Oost. ( Als u geen telefoonnummer invuld en dat hoeft ook niet,  dan krijgt u thuis een verificatie code toegestuurd. Na invulling hiervan heeft u volledige toegang; men wil zeker weten dat u op het opgegeven adres woont, en verifieert dat met uw telefoonnummer)
 
U kunt zich vervolgens aanmelden bij de groep vvb Kleine Hout en uw voorzitter ontvangt dan als gespreksleider, een verzoek tot toetreding. (Het gaat nl. om een besloten groep, dus niet openbaar.) 
 
Op het moment van schrijven van dit bericht (30-10) zijn er 17 bewoners aangesloten.
Er bestaat op Nextdoor ook een 2e groep, genaamd Architectenbuurt Houtwijk.
Dit is ook een besloten groep, maar niet  van onze vereniging. Hier vooral deelnemers uit het andere deel van de architectenbuurt. Er komen daar regelmatig best wel interessante berichten van binnen, bv  over de ORAC's, parkeren ect.
U kunt zelf bepalen of u berichten uit die groep wil ontvangen.
Wilt u meer of minder berichten ontvangen, dan kunt u dit bij de instellingen aanpassen.
 

 

 

 | vvb@kleinehout.nl